LUFTKÖNIG 18-37 kW

LUFTKÖNIG zagotavlja velik izbor energijsko varčnih modelov, ki bodo zadovoljili še tako specifične potrebe po zraku. 

Serija 18-37 s poly-V jermenskim prenosom moči z motorja na vijak zagotavlja pomembne in odločilne prednosti, ki odražajo razvojno naravnanost in uporabo najnovejših tehnologij združenih v kompakten sistem, ki je enostaven za uporabo, zavzema minimalno prostora, ponuja večjo zanesljivost in daljšo življenjsko dobo. 

Elektronska multifunkcijska kontrola z enostavnim upravljanjem, serijsko. Izjemno nizka stopnja hrupnosti , enostavna montaža, manj vzdrževanja in občutno daljša življenjska doba pa so odlike, ki jih zagotavlja vgrajen kompaktni sistem LUFTKÖNIG. Ploski poly-V jermenski sistem z litoželezno jermenico zagotavlja visoko zanesljivost v vseh delovnih pogojih. Kompresijska enota je integrirana v inovativni kompaktni izvedbi z namenom povečati dobavo zraka ob nizki porabi energije, zmanjšati volumen kompresorja, poenostaviti montažo in znižati vzdrževalne stroške. 

V kompresorje so vgrajeni najboljši ležaji, ki zagotavljajo manjšo obrabo, večjo vzdržljivost, zanesljivost in visok izkoristek. Vse komponente so pazljivo izbrane in vgrajene in skupaj z vijačnim blokom zagotavljajo izjemno nizko stopnjo hrupa med delovanjem kompresorja.


Novi modeli z veliko opcijska opreme:

  • 2 leti vsesplošne garancije z možnostjo podaljšanja na 3, 4 ali 5 let
  • Super mehki zagon
  • Elektronska kontrola z ekranom na dotik
  • IE3 učinkovitost elektromotorja

Luftkönig 2-5

Luftkönig 7-15

Luftkönig 18-37

Luftkönig Inverter