LUFTKÖNIG INVERTER 7-55 kW

Predstavlja serijo vijačnih kompresorjev s frekvenčno regulacijo obratov preko inverterja. Njihov namen je optimizirati porabo električne energije glede na potrebe po zraku. Z direktnim prenosom energije z motorja na vijačno enoto, inovativnim separatorskim rezervoarjem in vgrajenim visoko učinkovitim elektromotorjem, ponuja ta serija izjemne prednosti v pogojih uporabniku prijazne uporabe, zanesljivosti, varčnosti, tihosti in zniževanju vzdrževalnih stroškov. 

Kompresor z inverterjem, vgrajen v proizvodni sistem, kjer je neenakomerna poraba komprimiranega zraka, zagotavlja nižje obratovalne stroške, saj prilagaja hitrost elektromotorja in s tem vijačnega kompresorja trenutni porabi zraka v proizvodnji in obenem ohranja želeni delovni tlak. Tak način obratovanja kompresorja znižuje stroške energije z vzpostavitvijo idealnega razmerja med porabo elektrike in dobavo zraka. 

Kompresorji z inverter tehnologijo regulacije obratov so sposobni spreminjati in prilagajati dobavo komprimiranega zraka dejanski porabi. Elektronska kontrola upravlja in spreminja hitrost elektromotorja in vijačne enote glede na trenutno porabo zraka in pri tem vzdržuje potrebni delovni tlak v sistemu.


Novi modeli z veliko opcijske opreme:
  • 2 leti vsesplošne garancije z možnostjo podaljšanja na 3, 4 ali 5 let
  • Elektronska kontrola z ekranom na dotik
  • IE3 učinkovitost elektromotorja

Luftkönig 2-5

Luftkönig 7-15

Luftkönig 18-37

Luftkönig Inverter